Σήμερα ξεκινάει ο Β΄ Γύρος Δ Προκριματικού Ομίλου Eurovolley Ανδρών, που διεξάγεται στην Κύπρο και στον οποίο συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα πετοσφαίρισης ανδρών. Το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 το αντίστοιχο της Ισπανίας και εύχεται να πάρει τους πρώτους του βαθμούς. Θυμίζουμε ότι μετά από τρεις αγώνες η Εθνική μας μετρά ισάριθμες ήττες.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης:

ΗΕθνική Κύπρου είναι πανέτοιμη να ριχθεί σήμερα στο Β Γύρο του Δ Προκριματικού Ομίλου Eurovolley Ανδρών. H Eθνική μας μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια  δεν συγκέντρωσε πόντο, αλλά αυτό ουδόλως αγχώνει. Μόνο και μόνο οι εμπειρίες που αποκτούν οι νεαροί κυρίως πετοσφαιριστές απέναντι σε Ισπανία, Μολδαβία και Λετονία είναι πολύτιμες.

Η ομάδα μας την Παρασκευή αγωνίζεται με την Εθνική Ισπανίας με στόχο μια πολύ καλή εμφάνιση με στόχο γιατί όχι την έκπληξη. Οι διεθνείς θα κάνουν την προσπάθειά τους όμως αυτό που έχει σημασία είναι να βρεθεί στο Στάδιο «Τάσσος – Παπαδόπουλος – Ελευθερία» ο κόσμος για να ενισχύσει την Εθνική μας.

Ο J. Cannestracci θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για τον αγώνα με τους Ισπανούς το πρωί της Παρασκευής. Ο διεθνής λίμπερο Αντώνης Αντωνίου που τραυματίστηκε στον ώμο μετά από σύγκρουση με τον Σωτήρη Σιαπάνη στον αγώνα με τη Λετονία την Τρίτη, νιώθει καλά και εναπόκειται στον Ιταλοαργεντινό κόουτς η χρησιμοποίησή του. O A. Aντωνίου δήλωσε στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΠΕ ότι «δεν παρατάμε την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε με στόχο το καλύτερο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με τους Ισπανούς και θέλουμε μια νέα καλή εμφάνιση».

Στην Εθνική δεν αναμένονται αλλαγές και την Παρασκευή θα παραταχθούν οι: 1. O. Σαββίδης, 2. Αυγ. Σαββίδης, 5. Α. Χρυσοστόμου, 6. Μ. Στρουκάρεβιτς, 8. Κ. Παφίτης, 9. Στ, Χαριδήμου, 11. Χρ. Προδρόμου, 12. Α. Αλεξίου, 13. Α. Μαυρομμάτης, 14. Α. Αντωνίου (Λίμπερο), 15. Σ. Σιαπάνης, 16. Α. Χριστοφόρου, 17. Ν. Ελευθερίου, 18. Π. Παντελή(Λίμπερο).

O αγώνας Κύπρου – Ισπανίας που θα αρχίσει στις 20:00 θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό 7Sports TV που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet.