Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η περιοχή έχω από το ΓΣΠ, μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ.  “Οπαδοί” έθεσαν φωτιά σε οικόπεδα που βρίσκονται πλησίον του γηπέδου προκαλώντας ζημιές.  Άλλοι έριξαν πέτρες και φωτοβολίδες προκαλώντας ζημιές σε αυτοκίνητα. Έγινε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία.

Τα επεισόδια άρχισαν κατά την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι άρχισαν να ρίχνουν φωτοβολίδες.  Ακολούθησε ανταλλαγή φωτοβολίδων και πετροβολισμοί ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων με αποτέλεσμα μέλη της αστυνομίας να κάνουν χρήση δακρυγόνων σε μια προσπάθεια να επιβάλουν τη τάξη.

Από τις φωτοβολίδες που έριξαν οπαδοί ξέσπασαν πυρκαγιές σε οικόπεδα δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο, στην περιοχή του σταδίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν σε διάφορες εστίες πυρκαγιών ξηρών χόρτων με τέσσερα συνολικά πυροσβεστικά οχήματα  παρά το στάδιο Γ.Σ.Π.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, από τις φωτιές έχουν υποστεί ζημιές αριθμός αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή του σταδίου.  Ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει τυλίχθηκε επίσης στις φλόγες.