Για εμπαιγμό και κοροϊδία έκαναν λόγο οι κοινοτάρχες της Υπαίθρου της Λεμεσού  που προτίθενται να λάβουν δυναμικά μέτρα, μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, στην οποία συζητήθηκε η πορεία 6 οδικών έργων στην Επαρχία, όπως δήλωσε στο Κανάλι 6 ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Κώστας Κώστα, που είχε την πρωτοβουλία για συζήτηση τους.

Ο κ. Κώστα ανέφερε πως είναι άγνωστο αν και πότε θα ξεκινήσει η επόμενη φάση του δρόμου Λεμεσού – Σαϊττά που υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι αρχές του 2024 θα ξεκινούσε.

Για την 1η  Φάση του δρόμου Λεμεσού-Σαϊττά που θα έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 13/3/23, χθες λέχθηκε ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα του 2024.

Συνεχίζεται η προκλητική καθυστέρηση ολοκλήρωσης της ανακατασκευής του δρόμου Ακρούντας- Διερώνας, ενώ εταιρεία ζήτησε επιπρόσθετη παράταση μέχρι τις 9/12/24, κάτι το οποίο εξετάζεται από την Ad Hoc Επιτροπή.

Για την ανακατασκευή του δρόμου Λεμεσού-Αγρού, στον Προϋπολογισμό του 2024, υπάρχουν μόνο 20,000 ευρώ για αναθεώρηση της μελέτης για την κατασκευή της ανηφορικής λωρίδας μεταξύ Γεράσας και Καλού Χωριού, η οποία προκηρύχθηκε πριν 1 μήνα.