Διεξάγεται αύριο ο Μαραθώνιος (Εταιρικός, Παιδικός) 5χλμ., όπου θα δοθεί η εκκίνηση από την Επίχωση η ώρα 9 το πρωί.

Οι αθλητές θα ακολουθήσουν τη διαδρομή 28ης Οκτωβρίου Ανατολικά, μέχρι την συμβολή με την οδό Γρίβα Διγενή (CROWNE PLAZA HOTEL) και ακολούθως Δυτικά στο σημείο εκκίνησης.

Κατά τον Μαραθώνιο, θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με τις αποκοπές να γίνονται από μέλη της Αστυνομίας και Τροχονόμους του Δήμου Λεμεσού.

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος από την συμβολή των οδών Σπύρου Αραούζου – Ανεξαρτησίας μέχρι τη συμβολή  των φώτων τροχαίας 28ης Οκτωβρίου – Γρίβα Διγενή (CROWNE PLAZA HOTWL) θα είναι κλειστός για την τροχαία.

Την Κυριακή 14 Απριλίου στις  7 και 30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί  στη Λεμεσό ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με την συμμετοχή πέραν των 10000  δρομέων. 

Η εκκίνηση θα δοθεί στην περιοχή της Επίχωσης, με Δυτική κατεύθυνση στον παραλιακό δρόμο προς την Φρ. Ρούσβελτ, από το κ. κόμβο Νέου Λιμανιού, διαμέσου του παράλληλου δρόμου του Νέου Λιμανιού προς το κ. κυκλικό κόμβο ‘‘Lady΄s Mile’’ τον κάθετο δρόμο μπροστά από το πολυκατάστημα  ‘‘My Mall’’ φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο της Φρ. Ρούσβελτ, συνεχίζει δυτικά προς το χωριό Ασώματος μέχρι την συμβολή με την είσοδο του  ‘‘Water park’’, όπου γίνεται επαναστροφή και ακολουθεί την ίδια διαδρομή διαμέσου του παραλιακού δρόμου μέχρι λίγο πριν τα φώτα τροχαίας της συμβολής της Λεωφόρου Αμαθούντος με την οδό Αγ. Σαράντα παρά το ξενοδοχείο ‘‘Elias Hotel’’, όπου γίνεται επαναστροφή με τερματισμό και πάλι την Επίχωση.

Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, όλο το πιο πάνω παραλιακό μέτωπο θα είναι κλειστό για την τροχαία. Ο δρόμος θα δίνεται στην κυκλοφορία σταδιακά ανάλογα με την πορεία των αθλητών.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας, τις παρακάμψεις της κυκλοφορίας, καθώς επίσης και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.