Από μικρό λεωφόρείο που μετέφερε οπαδούς της West Ham για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την ΑΕΚ έπεσε ο άντρας που βρέθηκε τραυματισμένος στον αυτοκινήτοδρομο Πάφου – Λεμεσού το απόγευμα.  Η κατάσταση του τραυματία θεωρείται κρίσιμη και έχει κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεσημέρι έφτασε στην Κύπρο από το Λονδίνο, μέσω του αεροδρομίου Πάφου, οπαδοί  της Βρετανικής ομάδας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΆΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη.    Ομάδα από έξι άντρες ηλικίας από 30 μέχρι 41 χρ. ενοικίασαν mini bus για να μεταβούν στη Λάρνακα. Ενω βρίσκονταν στον αυτοκινητοδρομο με κατεύθυνση προς Λεμεσό, ένας απ αυτούς ηλικίας 38 χρ., ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, φέρεται να άνοιξε το παράθυρο, να έβγαλε το κορμί του έξω και να χοροπηδουσε, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι υπόλοιποι ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο  Λεμεσού. Ενας απ αυτούς παρέμεινε στη σκηνή μέχρι αφιξεως της Αστυνομίας, και οι υπόλοιποι ακολούθησαν το ασθενοφόρο. Στην κατοχή του τραυματία βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών, ενώ ο οδηγός βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ.

Η κατάσταση  της υγείας του τραυματία θεωρείται κρίσιμη και έχει κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Λευκωσίας. Η σκηνή εξετάστηκε επιστημονικά από μέλη του ΤΑΕ  και της τροχαίας Πάφου που έσπευσαν επί τόπου ενώ  το μικρό λεωφορείο μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου όπου αύριο θα εξεταστεί από την Υπεγε.