Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώνεται η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, καθώς το βράδυ της Πέμπτης ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε, έπειτα από πολύωρη ανάκριση στους Αστυνομικούς, ότι εκείνος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της συζύγου του και από εκεί οι άνθρωποι της Αστυνομίας τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση, έχοντας όμως στα χέρια τους νέα δεδομένα που έφερναν τον 32χρονο στη θέση του υπόπτου.

Οι έντονοι καβγάδες που είχε με την σύζυγό του, καθώς και ο φόβος του μην τον εγκαταλείψει και πάρει το παιδί, ήταν ο λόγος που έφτασε στη δολοφονία της, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών στη μαραθώνια απολογία του ο πιλότος.

 Όπως προέκυψε από το νέα δεδομένα που προήλθαν από το κινητό του τηλέφωνο, το smart ρολόι της Καρολάιν αλλά και από το γεγονός ότι έλειπε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό της κάμερας του σπιτιού, ο  Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έγινε ο Νο1 ύποπτος για τους ανθρώπους της ΓΑΔΑ και για τον λόγο αυτό τον πήγαν στον 11ο όροφο για νέα κατάθεση. 

Πλέον, τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές δεν συνδέονταν με τις προηγούμενες καταθέσεις του και έτσι ο κλοιός στένεψε για τον άνθρωπο που επί περισσότερο από έναν μήνα προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τους Αστυνομικούς, την οικογένεια της συζύγου του αλλά και την κοινή γνώμη, με δηλώσεις στις κάμερες των καναλιών. 

Τελικά ομολόγησε την πράξη του, με την κοινή γνώμη να μένει άφωνη μπροστά στην τελική κατάληξη του πρωτοφανούς για την Ελλάδα εγκλήματος. 

Ο καθ’ ομολογία δράστης πρόκειται πλέον να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τα στοιχεία που οδήγησαν εκ νέου τον πιλότο στην ΓΑΔΑ ήταν το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας και το κινητό τηλέφωνο του, καθώς από τα τρία αυτά αντικείμενα προέκυψαν θέματα που χρειάζονταν επιπλέον διευκρινίσεις.

Πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν τις 2-3 τελευταίες μέρες, με βάση κάποιες τεχνικές αναλύσεις των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών. Από τη μνήμη του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η 20χρονη και κατέγραφε τους παλμούς της καρδιάς της, προκύπτει μια ανακολουθία σχετικά με την ώρα του θανάτου της 20χρονης που είχε δηλωθεί από τον σύζυγό της.

Επίσης, στο εσωτερικό της μεζονέτας υπήρχε μία κάμερα ασφαλείας από την οποία -με βάση τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι πρότινος-  οι ληστές κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης, έτσι ώστε οτιδήποτε είχε καταγράψει να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί έκαναν τεχνική ανάλυση στην κάμερα και προέκυψε ότι η κάρτα μνήμης έχει πιθανότατα αφαιρεθεί σε χρόνο πριν το διάστημα της ληστείας που είχε αναφέρει στις καταθέσεις του ο πιλότος. Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με ένδειξη κάποιας λειτουργίας του κινητού τηλέφωνου του συζύγου, το διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος έχει πει ότι είναι δεμένος και αναίσθητος.

Πηγή: Ναυτεμπορική