Σε εκτεταμένα βαριά εγκαύματα οφείλεται ο θάνατος του 79χρονου Μιχαλάκη Δημητρίου, ο οποίος έχασε την Τετάρτη τη ζωή του, όταν 59χρονος ανιψιός του φέρεται να έθεσε φωτιά στην οικία του, πριν εντοπιστεί και ο ίδιος νεκρός σε κοντινή απόσταση. Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του φερόμενου δράστη.

Οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου διενήργησαν σήμερα τη νενομισμένη νεκροτομή στις σορούς θείου και ανιψιού, την ώρα που οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις για την οικογενειακή τραγωδία που αναστάτωσε την κοινότητα Πύργου.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος του 79χρονου οφείλεται σε εκτεταμένα βαριά εγκαύματα που ξεπερνούν το 25% της επιφάνειας του σώματος, ενώ ο θάνατος του 59χρονου αποδίδεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο.

Διασωληνωμένες συνεχίζουν να νοσηλεύονται, στην κλινική εγκαυμάτων του ΓΝ Λευκωσίας, η 78χρονη σύζυγος του θύματος και 73χρονη, που επίσης βρισκόταν στο σαλόνι την ώρα που ο φερόμενος δράστης περιέλουσε το χώρο με βενζίνη και άναψε φωτιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ