Μετά από δεκάδες ερωτήματα ακροατών στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σταθμού μας, κυρίως συνταξιούχων, για επιδόματα που αναμένεται να καταβληθούν, επικοινωνήσαμε με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας.

Όπως ενημέρωσε τον Σταθμό μας ο λειτουργός διαχείρισης επιδομάτων Χρίστος Διομήδους, σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι καταβολές όλων των επιδομάτων και Χριστουγεννιάτικων δώρων που δίδονται νωρίτερα ενόψει εορτών.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με το ερώτημα ακροατών εάν καταβάλλεται διπλή μικρή επιταγή σε χαμηλοσυνταξιούχους. Όντως όπως μας εξήγησαν από το Υφυπουργείο Πρόνοιας χθες πληρώθηκε το επίδομα χαμηλοσυνταξιούχου, η μικρή επιταγή δηλαδή, και σήμερα οι δικαιούχοι θα δουν στους λογαριασμούς τους το ίδιο ποσό που πήραν χθες με ελάχιστο τα εκατό ευρώ. Δηλαδή, ένα παράδειγμα, κάποιος που λαμβάνει 80 ευρώ, επιπρόσθετη μικρή επιταγή στην σύνταξη του, θα πάρει ακόμα 100 ευρώ. Ήδη κάποιοι ακροατές που επικοινώνησαν μαζί μας, ενημέρωσαν ότι πήραν αυτό το ποσό.

Επιπλέον, σήμερα δόθηκε το Χριστουγεννιάτικο δώρο σε μονογονιούς που πληρούν κάποια εισοδηματικά κριτήρια.
Και σήμερα θα δοθεί και το Χριστουγεννιάτικο επίδομα για τις γυναίκες που έλαβαν το επίδομα πολύτεκνης μάνας για το 2022.

Υπενθυμίζουμε για τους λήπτες του ΕΕΕ ότι από τις 13 του μηνός, ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές τόσο για το ΕΕΕ αλλά και για το Χριστουγεννιάτικο δώρο.