Χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, ο δήμος Λάρνακας έχει διαμηνύσει σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα δεχθεί να μην ολοκληρωθούν όλα τα έργα υποδομής που προβλέπονται στην συμφωνία για την μαρίνα και το λιμάνι Λάρνακας δήλωσε στο Κανάλι 6 και στην εκπομπή «Ελεύθερα κι Ωραία» ο δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Βύρας.

Κληθείς να σχολιάσει την θέση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ο δήμαρχος Λάρνακας επισήμανε ότι ουδείς διαφωνεί με την θέση για τήρηση όλων των συμφωνηθέντων, σημειώνοντας ότι ο δήμος θα αντιδράσει σε περίπτωση που δοθεί νέα παράταση στην εταιρεία, η οποία ανέλαβε την υλοποίηση του έργου από τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο κ. Βύρας ανέφερε ότι διεκδικεί επανεκλογή σε μια δεύτερη θητεία ώστε να μπορέσουν να ολοκληρωθούν σημαντικά έργα. «Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε οι Λαρνακείς να έχουν μια ενιαία φωνή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσουν έργα όπως η μετακίνηση των δεξαμενών πετρελαίου και η Λάρνακα από φτωχός συγγενής να γίνει παράδειγμα για άντληση Ευρωπαϊκών κονδυλίων και αντιπλημμυρικά έργα» είπε ο Ανδρέας Βύρας.

Πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά δήλωσε από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας, Μιχάλης Ππεκρής.

Ο κ. Ππεκρής δήλωσε ότι ένας από τους στόχους του σε περίπτωση εκλογής του, είναι να γίνουν έργα υποδομής, όπως ιατρικό κέντρο, τεχνολογικό πάρκο και ξενοδοχεία γύρω από το αεροδρόμιο Λάρνακας, έτσι ώστε οι τουρίστες να παραμένουν στην πόλη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας που στηρίζεται από τον ΔΗΣΥ, επισήμανε ότι το δημοτικό συμβούλιο της Λάρνακας θα έπρεπε να πράξει περισσότερα σε πολλούς τομείς, όπως η καθαριότητα της πόλης και η γκετομποίηση αρκετών περιοχών.