Επεισοδιακή ήταν η προσπάθεια μελών του ΟΠΕ να σταματήσουν για έλεγχο οδηγό ταξί στη Λεμεσό.  Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει δύο αστυνομικούς.  Στη σκηνή εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης που εκτιμάται ότι ανήκει στον οδηγό ταξί που καταζητείται. 

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αγίας Φυλάξεως λίγο πριν τις εννέα απόψε. Μέλη του ΟΠΕ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο ταξί.  Όταν δύο αστυνομικοί πλησίασαν στο αυτοκίνητο,  ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει τους δύο αστυνομικούς.  Το αυτοκίνητο του όμως προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και ακινητοποιήθηκε, ο δε οδηγός του τράπηκε σε φυγή πεζός.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της πόλης. Ο ένας που έφερε τραύμα στο πόδι έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο, ο άλλος που τραυματίστηκε στο κεφάλι κρατήθηκε για νοσηλεία.  Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του αν και σοβαρή θεωρείται εκτός κινδύνου. 

Στη σκηνή βρέθηκε πακέτο με συσκευασμένη κοκαΐνη βάρους γραμμαρίων που πιστεύεται ότι ανήκει στον οδηγό ταξί. Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.