Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενημερώνει σήμερα το πρωί τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για την κατάσταση της οικονομίας, όπως αυτή διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, στο Προεδρικό Μέγαρο, και σε αυτήν θα συμμετέχουν, επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνος Ηροδότου, και ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

«Θα συζητηθούν τα οικονομικά όπως αυτά διαμορφώνονται λόγω της κρίσης από την πανδημία του κορωνοϊού, που αναπόφευκτα επηρεάζει και την οικονομία της Κύπρου», είπε ο Εκπρόσωπος σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ.

Πρόκειται για μια ενημέρωση για την κατάσταση της οικονομίας, όπως αυτή αναμένεται να επηρεαστεί από την κρίση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τις δυνατότητες που έχει το κράτος και τους σχεδιασμούς που γίνονται από το αρμόδιο Υπουργείο, σημείωσε ακόμη ο κ. Κούσιος, προσθέτοντας πως αναμένεται ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα εκφράσουν τις απόψεις τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ