Έντονα καιρικά φαινόμενα παρατηρούνται από το πρωί σε διάφορα σημεία, προκαλώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο.
Σε αρκετές περιοχές, πέφτει πέραν της βροχής και χαλάζι, ενώ στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού-Κοφίνου υπάρχει χαμηλή ορατότητα και συσσώρευση νερού.
Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, από τις 9.00 το πρωί με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι επικίνδυνα περιορισμένη. Την ίδια ώρα, σε σημεία του αυτοκινητοδρόμου παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.
Από την Αστυνομία προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.
Σε ισχύ βρίσκεται από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 2 το απόγευμα η κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν ήδη το νησί. Από την κακοκαιρία επηρεάζονται διάφορες περιοχές σε ολόκληρο το νησί, με την βροχή να ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τα 35 χιλιοστά ανά ώρα, ενώ πιθανόν να σημειώνεται και χαλαζόπτωση.
Μετά το μεσημέρι, ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει αισθητή βελτίωση.