Υπό κράτηση τέθηκε 38χρονος για επίθεση εναντίον αστυνομικού, δημόσια εξύβριση και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.
Αργά χθες το απόγευμα γυναίκα αστυνομικός της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου, που βρισκόταν εκτός καθήκοντος οδηγούσε το ιδιωτικό της αυτοκίνητο στην οδό Ανεξαρτησίας και σε μια διασταύρωση ελάττωσε ταχύτητα για να σταματήσει στο κόκκινο φανάρι.
Τότε το αυτοκίνητο που την ακολουθούσε, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, φέρεται να προσέκρουσε στο πίσω μέρος του οχήματος της. Οι επιβαίνοντες και των δύο οχημάτων εξήλθαν των οχημάτων τους και η αστυνομικός – σύμφωνα με τον κ. Νικολάου – πλησίασε τον οδηγό, του αποκάλυψε την αστυνομική της ταυτότητα, ζητώντας του να παρουσιάσει τα στοιχεία του
Εκείνος αντέδρασε, την εξύβρισε και να αντιστάθηκε στη σύλληψη.
Στη σκηνή κατέφθασαν άλλα μέλη της Αστυνομίας που ακινητοποίησαν τον 38χρονο, και τον συνέλαβαν Σύμφωνα με την Αστυνομία, διαφάνηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Σύλληψη αλλοδαπών που πετροβολούσαν κατοικία

Σε τέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών, ηλικίας 27 ετών οι τρεις και ο ένας 24 ετών προχώρησε η Αστυνομία, για παράνομη συνάθροιση, κατοχή επιθετικών οργάνων και παρεμπόδιση αστυνομικών
Αργά χθες βράδυ δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι μεγάλη ομάδα αλλοδαπών συγκεντρώθηκε έξω από οικία, όπου διέμεναν ομοεθνείς τους, ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες, προκαλώντας ζημιές στην κατοικία.
Περίπολα της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού, επενέβησαν και προχώρησαν στις τέσσερις συλλήψεις.