Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ενημερώθηκαν χθες βράδυ από το Υπουργείο Υγείας για τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στο υποκατάστημα της Ακρόπολης, και τα μέλη του προσωπικού του συγκεκριμένου τμήματος τέθηκαν σε κατ`οίκον περιορισμό ενώ ο χώρος απολυμάνθηκε.

Ανακοίνωση των Υπεραγορών Αλφαμέγα αναφέρει ότι τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό τα μέλη του προσωπικού του συγκεκριμένου τμήματος, τα οποία θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως, ο χώρος απολυμάνθηκε από εξειδικευμένο συνεργείο και το τμήμα επαναλειτουργεί κανονικά από σήμερα με νέο προσωπικό.

Παρά την έγκριση του υπουργείου για συνέχιση της λειτουργίας της υπεραγοράς, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα θεωρούν, αναφέρει η ανακοίνωση, “καθήκον να ενημερώσει, το κοινό για αυτήν την εξέλιξη.”

Ιεραρχώντας ως κορυφαία προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού και των πελατών τους καθώς και τη δημόσια υγεία, με δική τους πρωτοβουλία, σημειώνουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα υπέβαλαν το προσωπικό τους σε διαγνωστικές εξετάσεις και ο εντοπισμός του κρούσματος προέκυψε μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Σε όλες τις Υπεραγορές Αλφαμέγα λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρούνται όλοι οι ενδεδειγμένοι κανόνες υγιεινής, ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται απολυμάνσεις και καθαρισμοί από εξειδικευμένα συνεργεία, επισημαίνει η ανακοίνωση.

Τέλος οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εκφράζουν για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό των υπεραγορών για την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση με την οποία ασκούν τα καθήκοντά τους σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών.

Πηγή: ΚΥΠΕ