Φιλικό αγώνα με την Ουκρανία στο Χάρκοβο δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Την ομάδα μας, περιμένει άλλη μια δύσκολη αποστολή μετά την αναμέτρηση της περασμένης Παρασκευής με την Ουγγαρία. Στόχος της Εθνικής μας, απέναντι σε μια ομάδα που σε λίγες ημέρες θα αγωνιστεί στην τελική φάση του EURO 2020, είναι να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστική όπως και με την Ουγγαρία, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στο Στάδιο OSK Metalist χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.

Το Στάδιο είναι χωρητικότητας 40.000 θεατών και σύμφωνα με τα διατάγματα που ισχύουν στην Ουκρανία, επιτρέπεται η παρουσία κόσμου ίση με το 50% της χωρητικότητας.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Νίκος Κωστένογλου έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους 25 ποδοσφαιριστές:

Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Κατσαντώνης, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ανδρέας Παναγιώτο, Ανδρέας Παρασκευάς, Μάριος Ηλία, Κωνσταντίνος Ηλία,  Θωμάς Νικολάου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Πάρης Ψάλτης, Στέλιος Ανδρέου, Ιωάννης Κούσουλος, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοϊζος Λοϊζου, Φώτης Παπουλής, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Καρώ, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Έκτωρ Κυπριανού.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Λετονός Vitālijs Spasjoņņikovs.