Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι ο Μαρίνος Αναστασίου 41 ετών από το Τραχώνι, κάτοικος στο χωριό Πεντάκωμο της Λεμεσού, σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2.30 μ.μ στο δρόμο Μονής – Καλού Χωριού.  Ο άτυχος Αναστασίου οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της.  Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ο 41 ετών άντρας εκτινάχθηκε, χτύπησε σε μεταλλική περίφραξη περβολιού και ακολούθως σε περιτοίχισμα κατοικίας  με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.  Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της αστυνομίας για τις απαραίτητες έρευνες .  Σε δηλώσεις τους  αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για αυξημένη ταχύτητα.

Ερωτηθείς κατά πόσον το θύμα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα σύμφωνα και με μαρτυρίες, ο κύριος Μιχαήλ περιορίστηκε να πει ότι οι έρευνες της Αστυνομίας «βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο».

«Οι μοτοσικλετιστές είναι οι ευάλωτοι χρήστες του οδικού δικτύου και πρέπει να φέρουν κράνος, στολή και να είναι οι μοτοσικλέτα τους σε καλή μηχανική κατάσταση» είπε ο κύριος Μιχαήλ κληθείς να σχολιάσει ότι η μοτοσικλέτα ήταν χωρίς πινακίδες εγγραφής, ασφάλεια και με φθαρμένα ελαστικά.