Απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ο 39χρονος άνδρας, αραβικής καταγωγής, που είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με αστυνομικούς το απόγευμα στην Απαισιά της επαρχίας Λεμεσού.

Ο 39χρονος είχε επιτεθεί με σκεπάρνι σε αστυνομικό, ενώ δεύτερος αστυνομικός τον τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού του όπλου.

Οι δυο αστυνομικοί του αστυνομικού σταθμού Λάνιας δέχθηκαν κλήση να εντοπίσουν πρόσωπο που προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα. Όταν ο 39χρονος εντοπίστηκε στον χώρο διαμονής του, φέρεται να επιτέθηκε στον έναν αστυνομικό με σκεπάρνι, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός, στην προσπάθειά του να αμυνθεί και να προστατεύσει τον τραυματία συνάδελφό του, έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, πυροβολώντας τον στα πόδια.

Τόσο ο αστυνομικός όσο και ο 39χρονος, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη. Στον πρώτο έγινε συρραφή τραυμάτων στο πρόσωπο και δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο. Ο 39χρονος εισήχθη στο χειρουργείο, καθώς έφερε διαμπερές τραύμα στον μηρό και λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, διερευνώνται.