Σε θανατηφόρο εκτυλίχθηκε τελικά το σοβαρό τροχαίο που συνέβη το απόγευμα στην επαρχία Λεμεσού.  Νεκρός είναι ο Όμηρος Χαραλάμπους από το χωριό Παλώδεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις έξι   το απόγευμα. Ο άτυχος νέος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στο δρόμο Λεμεσού – Καλού Χωριού, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της και έπεσε σε χαράδρα στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Οδηγοί που ακολουθούσαν, αντιλήφθηκαν το δυστύχημα και ενημέρωσαν την αστυνομία.  Ο τραυματίας μοτοσικλετιστής διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, ο άτυχος νέος έφερε κράνος ασφαλείας, ωστόσο ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. “Σε κάποια δεξιά στροφή απώλεσε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της, ο ίδιος να χτυπήσει σφοδρά στη βάση μεταλλικού κιγκλιδώματος. Το κράνος που φορούσε έχει διαλυθεί κυριολεκτικά. Και ο ίδιος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Η τροχαία Λεμεσού θα κάνει ότι πρέπει για να διαλευκάνει το δυστύχημα, εκείνο όμως που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι το δυστύχημα οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Ο μοτοσικλετιστής σίγουρα έφερε προστατευτικό κράνος, είχε όλα τα έγγραφα σε ισχύ, πλην όμως το κράνος δεν τον έσωσε λόγω της πρόσκρουσης, προφανώς λόγω και αυξημένης ταχύτητας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαήλ.