Θανατηφόρο  ατύχημα με jet ski, σημειώθηκε το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.  Θύμα 45χρονος αλλοδαπός. Για την υπόθεση αναζητείται ο χειριστής του θαλάσσιου οχήματος. 
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 45χρονου αλλοδαπού, διερευνώνται από την αστυνομία.  Στο θαλάσσιο όχημα επέβαιναν δύο άτομα και τα μέλη της αστυνομίας προσπαθούν να τον εντοπίσουν καθώς φαίνεται ότι έχει εγκαταλείψει την περιοχή.
Σύμφωνα με ανάρτηση του ναυαγοσωστικού ομίλου Λεμεσού, γύρω στις 16:30, λήφθηκε πληροφορία για αναίσθητο άνδρα, ηλικίας 45 ετών, ο οποίος βρισκόταν εντός της θάλασσας,  σε απόσταση 300 μέτρων από την ακτή.
Επί τόπου  έσπευσαν  μέλη του ναυαγοσωστικού ομίλου, τα οποία ανέσυραν τον 45χρονο και τον μετέφεραν με σκάφος στην ακτή,  ξεκινώντας παράλληλα καρδιοαναπνευστικη αναζωογόνηση. Ακολούθως, ο 45χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο  Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Κλήθηκε η αστυνομία,  μέλη της οποίας άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις.  Διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος ήταν συνεπιβάτης σε jet ski που οδηγούσε άγνωστος προς το παρόν άντρας, όταν  κάτω από άγνωστες συνθήκες, εκτινάχθηκε στη θάλασσα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο χειριστής του θαλάσσιου οχήματος, το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε. Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.