Τη ζωή του έχασε ο Ροδοσθένης Χριστοδούλου, 39 ετών, τέως κάτοικος Γερίου, σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στα Λατσιά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 22:20, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 39χρονος στην οδό Αγίου Γεωργίου, με κατεύθυνση προς το Γέρι, παρέκλινε της πορείας της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.
Η μοτοσικλέτα προσέκρουσε αρχικά στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε πινακίδα τροχαίας, προτού συρθεί για μεγάλη απόσταση και ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα.
Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του. Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις για τις συνθήκες της σύγκρουσης.

