Τα αίτια θανάτου 55χρονης από το Ισραήλ, η οποία έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου της στην περιοχή Πλατρών και εξέπνευσε λίγο αργότερα, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, χθες το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πλατρών για τραυματισμένο πρόσωπο σε χωματόδρομο στην περιοχή του καταρράκτη των Καληδονίων.

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 55χρονη από το Ισραήλ, η οποία βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές και συμμετείχε σε οργανωμένη ποδηλασία, η οποία διεξαγόταν σε χωματόδρομο, από την πλατεία Τροόδους μέχρι τον καταρράκτη Καληδονίων στις Πλάτρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε η Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 55χρονη φέρεται να απώλεσε τον έλεγχο του ποδηλάτου της και να έπεσε στο έδαφος, ενώ από το κτύπημα δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Κατά τη μεταφορά της, με ασθενοφόρο, στο  Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η 55χρονη έχασε τις αισθήσεις της και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης της. Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν και από τους γιατρούς, με την άφιξη του ασθενοφόρου στο νοσοκομείο, ωστόσο η 55χρονη απεβίωσε.

Δεν αποκλείεται ο θάνατος της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ