Στοχεύοντας να καλύψει μέσω του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου με rapid tests μεγαλύτερο αριθμό κοινοτήτων σε ορεινές περιοχές ή σε περιοχές εκτός αστικών κέντρων, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι για αύριο, 24 Νοεμβρίου 2020, οι μονάδες δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν σε διάφορα σημεία από τις 8.30 π.μ.-5 μ.μ.
 
Στην Λεμεσό, στο Δημαρχείο Λεμεσού, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Μουτταγιάκας και στο Πρώην κέντρο «Φράκτης», πλησίον πρατηρίου καυσίμων Shell, Ορεινή Λεμεσός, Περιοχή Τριμίκλινης-Μονιάτη-Σαϊττά.

Στην Λάρνακα, στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου (χώρος στάθμευσης απέναντι από το σχολείο) και στο Οίκημα Παλαιού Παντοπωλείου, Ξυλοτύμπου.
 
Στην Αμμόχωστο, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου.
 
Στην Λευκωσία, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου, στην Πλατεία Λυθροδόντα και Υπεραγορά Ιωαννίδης, Ανθούπολη.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, σε όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
 
Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.
 
Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν.