Συνεχίζεται και αύριο το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

Το πρόγραμμα, ως γνωστόν, απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, σε όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν.

Για αύριο, 27 Νοεμβρίου 2020, οι μονάδες δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν στα ακόλουθα σημεία:

Στη Λεμεσό, στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου – Διοικητήριο μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ.-5 μ.μ. και στο Παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού 8 π.μ.-5 μ.μ.

Στη Λάρνακα, στην Εκκλησία Αγίου Μοδέστου, Κοφίνου στις 8.30 π.μ.-5 μ.μ., στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (δημοτικός χώρος στάθμευσης πίσω από το Μέγαρο) στις 8.30 π.μ.-5 μ.μ., στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου στις 8.30 π.μ.-5 μ.μ. και στην Κεντρική Πλατεία Δάσους Αχνας στις 8.30 π.μ.-12.30 μ.μ.,

Στην Αμμόχωστο, Κεντρική Πλατεία Κοινότητας Αχερίτου, Βρυσούλλες 1 μ.μ.-5 μ.μ,

Στην Πάφο, στην Εκκλησία Αγίου Κόνωνα, Κισσόνεργα, 9 π.μ.-5 μ.μ.

Στη Λευκωσία, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αστρομερίτη 8.30 π.μ.-4 μ.μ., στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ακακίου 5 μ.μ.-8 μ.μ., στην Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Άγιος Δομέτιος, στις 9 π.μ.-5 μ.μ. και στη Διασταύρωση Οδών Σταυρού και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ (μπροστά από Coffee Island) 8.30 π.μ.-5 μ.μ.