Η ομάδα μπριτζ “Beauty and the Beast” αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διαδικτυακό τουρνουά που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπριτζ.

Όταν ξέσπασε η πανδημία στην Κύπρο, τα μέλη της ομοσπονδίας αποφάσισαν να διοργανώσουν διαδικτυακό πρωτάθλημα μπριτζ. Στην αρχή υπήρξαν ορισμένες δυσκολίες, όπως για παράδειγμα το ότι πρώτα έπρεπε να γίνουν διαδικτυακά μαθήματα στους ενδιαφερόμενους σχετικά με το πως θα χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα που επιλέχθηκε.

Αφού ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια, δήλωσαν συμμετοχή 15 ομάδες οι οποίες αποτελούνταν από τέσσερεις παίκτες.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την πρώτη μέρα του Απρίλη, ενώ η κάθε ομάδα που έλαβε μέρος, κάθε εβδομάδα είχε να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο. Με το πέρασμα 15 εβδομάδων όλες οι ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους από μια φορά. Όταν μια ομάδα κέρδιζε έπαιρνε τρεις βαθμούς και σε περίπτωση ισοπαλίας οι δύο ομάδες μοιράζονταν από ένα βαθμό.

Η περασμένη εβδομάδα ήταν και η τελευταία για το εν λόγω πρωτάθλημα με τους Beauties and the Beast να μαζεύουν συνολικά 39 βαθμούς και να τερματίζουν πρώτοι. Τους νικητές απαρτίζουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Φίλιππος Φράγκος και οι Φρόσω Τιλλυρί, Ρένα Λόρδος και Λέλια Χαμπουλιά.

Δεύτερη τερμάτισε η ομάδα Λεύκαρα με 34 βαθμούς και τρίτη η ομάδα Fantastic Four.