Μοτοσικλετιστής ηλικίας 28 ετών, o Αρούν Κουμάρ, έχασε τη ζωή του το απόγευμα όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε στην επαρχία Λάρνακας, φέρεται να παρασύρθηκε από βαρύ φορτηγό που οδηγούσε 34χρονος.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις τέσσερις και μισή, στην Λεωφόρο Νίκου Μπελογιάννη στην κοινότητα Περβολιών με θύμα τον μοτοσικλετιστή από την Ινδία, ο οποίος ήταν νυμφευμένος με Κύπρια. 

Βαρύ φορτηγό το οποίο οδηγούσε 34χρονος επιχειρούσε να στρίψει δεξιά και να εισέλθει στην οδό Αντιστάσεως, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φέρεται να παρέσυρε την μοτοσυκλέτα που οδηγείτο από τον 28χρονο, που στην βάση μαρτυρίας, κατά τον επίδικο χρόνο ήταν σταματημένος σε αλτ.

Από την σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Στον οδηγό του φορτηγού διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και αρνητικό ναρκοτέστ.

Η Αστυνομία προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για εντοπισμό των συγγενών του θανόντα, μέσω της Πρεσβείας της χώρας του.

Πηγή: ΚΥΠΕ