Δύο υποθέσεις κλοπών από καταστήματα σε Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε σε συλλήψεις δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 25 ετών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, υπεύθυνος καταστήματος στην Πάφο κατήγγειλε ότι δύο πρόσωπα μετέβησαν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου στο κατάστημα του, ενώ αυτό ήταν ανοικτό, γύρω στις 16:00 και απέσπασαν τρία δερμάτινα πορτοφόλια συνολικής αξίας 173 ευρώ.

Χθες ο υπεύθυνος του καταστήματος αντιλήφθηκε ότι μετέβη εκ νέου στο κατάστημα ο ένας εκ των δύο υπόπτων και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στο μέρος όπου εντόπισαν τον ύποπτο, ηλικίας 37 ετών.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον του διερευνάται το αδίκημα κλοπής από κατάστημα.

Εξάλλου, σε άλλη περίπτωση, η Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής στην Πόλη Χρυσοχούς.

Συγκεκριμένα, χθες, ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Πόλη Χρυσοχούς κατήγγειλε ότι λίγο νωρίτερα κάποια πόρτα του καταστήματος της ήταν ανοικτή και στην αυλή στο πίσω μέρος του καταστήματος βρισκόταν ύποπτο πρόσωπο, το οποίο αναγνώρισε ως κάποιο πρόσωπο της περιοχής. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 25χρονο ο οποίος, στη θέα της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθως, από έλεγχο που διενήργησε στο κατάστημα της η παραπονούμενη, διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί δύο κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας 830 ευρώ, και δύο γυναικεία ρολόγια συνολικής αξίας 580 ευρώ.

Η συνολική αξία των κλαπέντων ανέρχεται σε 1.410 ευρώ. Εναντίον του 25χρονου υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και χθες το βράδυ εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στην οικία του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε από τα κλοπιμαία. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.