Τη μορφή φάλαινας φέρει μεταλλική κατασκευή ανακύκλωσης που τοποθετήθηκε στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, με την ονομασία «Go Blue Recycling Point».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων Κύπρου, πρόκειται για μια συνεργασία με την Muskita Aluminium Industries Ltd, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των δύο οργανισμών για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Το έργο, μια δημιουργία του Studio8, είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και τοποθετήθηκε σε κοινόχρηστο χώρο στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, με ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό για τοποθέτηση, εντός της κατασκευής, ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση της Αρχής, δια μέσω του Προέδρου του, Δρ. Αντώνη Στυλιανού και η Διεύθυνση της εταιρείας Muskita Aluminium Industries Ltd, δηλώνουν ότι πάντοτε θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία, ενημέρωση και κινητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών σε τόσο σημαντικά θέματα, όπως αυτά της προστασίας του περιβάλλοντος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ