Υπόθεση πρόκληση ανησυχίας υπό την επήρεια μέθης και επίθεσης κατά αστυνομικών με πρόκληση σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 27χρονης και 31χρονου, μετά από επεισόδιο που συνέβη την Πέμπτη έξω από τον αερολιμένα Πάφου.
Το ζεύγος των τουριστών 27 ετών η γυναίκα και 31 ετών ο άντρας, με φωνασκίες και ύβρεις προκαλούσε ανησυχία κι όταν κλήθηκε από αστυνομικούς να συμμορφωθεί ο άντρας έσπρωξε έναν αστυνομικό, ενώ η γυναίκα δάγκωσε τον άλλο στον ώμο. Και οι δύο προβάλαν αντίσταση στην σύλληψή τους, η οποία έγινε τελικά κατορθωτή
Οι δύο αστυνομικοί που δέχτηκαν επίθεση μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και ακολούθως απολύθηκαν

Και ζεύγος με ναρκωτικά και μαχαίρια

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών και διαρρηκτικών εργαλείων.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, σήμερα στις 2:45 τα ξημερώματα, μέλη της ΑΔΕ Πάφου στην περιοχή Πέγειας ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 54χρονο, με 41χρονη ως συνοδηγό.
Σε έρευνα που έγινε στην τσάντα της γυναίκας εντοπίστηκε μικρή ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη καθώς και πέντε μαχαίρια με σταθερή λεπίδα που καταλήγουν σε μυτερή άκρη και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία αποτελούν διαρρηκτικά εργαλεία. Η 41χρονη συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς και μαχαιροφορίας.
Όσον αφορά τον 54χρονο εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου και συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο νάρκοτεστ που του υποβλήθηκε ήταν θετικός. Τα δύο πρόσωπα τελούν υπό κράτηση.