Ένα υποστατικό έχουν ήδη επηρεάσει οι φλόγες από πυρκαγιά που ξέσπασε στην βιομηχανική περιοχή «Ανατολικού», στην Αγία Βαρβάρα Πάφου ενώ δεύτερο κινδυνεύει, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Κεττής ανέφερε αρχικά ότι ξέσπασε πυρκαγιά στη βιομηχανική περιοχή «Ανατολικού», παρά την κοινότητα Αγίας Βαρβάρας Επαρχίας Πάφου.

«Η πυρκαγιά είναι σε στοιβάδα από ακινητοποιημένα οχήματα εταιρείας διαχείρισης και μεταπώλησης εξαρτημάτων. Κινδυνεύει το υποστατικό της εταιρείας», ενημέρωσε.

Πρόσθεσε ότι ανταποκρίθηκαν και εργάζονται για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 4 πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Πάφου».

Σε νέα του ανάρτηση ο κ.  Κεττής ανέφερε ότι «νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι η πυρκαγιά είναι σε ακινητοποιημένα (scrap) οχήματα εντός και εκτός του περιφραγμένου χώρου του εργοστασίου ανακύκλωσης οχημάτων. Έχει εμπλακεί ήδη στην πυρκαγιά ένα υποστατικό και κινδυνεύει δεύτερο. Η επαρχία Πάφου προχώρησε σε ανάκληση προσωπικού».

«Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται από Επαρχία Λεμεσού με άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα. Επιπρόσθετα οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Κράτους ενημερώθηκαν σχετικά για δράση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους», κατέληξε.