Με τη μέθοδο  DNA  αναμένεται να ταυτοποιηθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που τυλίχθηκε χθες στις φλόγες έπειτα από ανατροπή του χθες το απόγευμα στη Λευκωσία.  Ο άτυχος άντρας απανθρακώθηκε  στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του.

Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιος Παναγίδης το αυτοκίνητο παρεξέκλινε της πορείας του αριστερά και στη συνέχεια, αφού κινήθηκε προς τα δεξιά, ανετράπη σε χωράφι με αποτέλεσμα την ανάφλεξη του. Δυστυχώς, ο άτυχος οδηγός δεν κατάφερε να εξέλθει εγκαίρως του οχήματος το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της φωτιάς και ασθενοφόρο, ωστόσο δεν κατάφεραν να διασώσουν τον άτυχο άντρα. Επί τόπου έσπευσαν και μέλη της Τροχαίας που ξεκίνησαν εξετάσεις προκειμένου να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άντρας απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα αυτή την τραγική κατάληξη.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το θανατηφόρο, να επικοινωνήσει με το 1460, τη Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.