Με ταχύτητα 191 χιλιομέτρων και υπό την επήρεια αλκοόλης, φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, άντρας ηλικίας 28 ετών.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι στις 9.25 το βράδυ της Πέμπτης, μέλη του ΟΠΟΔ, ενώ διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο κοντά στην έξοδο προς Λατσιά εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 191 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 100 χιλιομέτρων που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα στο οποίο -σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση- πέραν του 28χρονου οδηγού, φέρονται να επέβαιναν άλλα τρία ενήλικα πρόσωπα, καθώς και το ηλικίας 4 ετών παιδί του. Κατά τον έλεγχο, τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν τον 28χρονο οδηγό σε αλκοτέστ, με τελική ένδειξη 75μg αντί μέχρι 9μg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Εναντίον του 28χρονου αναμένεται να καταχωρηθεί άμεσα ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση, η υπόθεση των τροχαίων παραβάσεων που φέρεται να διέπραξε.