Ο Δήμος Λεμεσού, διοργανώνει και φέτος σειρά εκδηλώσεων για τη μεγάλη λαϊκή γιορτή της πόλης μας, το Λεμεσιανό Καρναβάλι.

Φέτος, το Λεμεσιανό Καρναβάλι θα έχει μεν διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά θα έχει τον ίδιο στόχο όπως κάθε χρόνο, να προσφέρει στον κόσμο χαρά, διασκέδαση και αισιοδοξία. Με τρόπους συμβατούς στα επιδημιολογικά δεδομένα, ο Δήμος Λεμεσού προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Παραδοσιακές βραδιές, ρετρό, ποπ και λάτιν βραδιές, βραδιές κανταδόρων, παιδικές εκδηλώσεις και διαγωνισμό πελλόμασκας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεμεσού: https://www.limassolmunicipal.com.cy/el/program-limassol-carnival

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας για τη διαχείριση της πανδημίας. Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που επιτρέπεται να παρευρίσκεται σε αίθουσες θεαμάτων και εκδηλώσεων, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού θα γίνεται μέσω διαδικασίας προκράτησης θέσεων.

Ως εκ τούτου, από σήμερα Δευτέρα 21/02/2022 μετά τις 10π.μ., το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια ελευθέρας εισόδου για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο και στον Χαρουπόμυλο Λανίτη, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.tickethour.com.cy, είτε από το ταμείο του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου, είτε από τα καταστήματα της ACS Courier.