Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκαν σήμερα από το Δικαστήριο Λεμεσού δύο 18χρονοι για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε πρόσωπα με τα οποία ήρθαν σε συμπλοκή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρία πρόσωπα ηλικίας 30, 22 και 15 ετών είχαν μεταβεί το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού. Εκεί είχαν εμπλακεί σε επεισόδιο με άλλα πρόσωπα και στη συνέχεια αναχώρησαν από το κέντρο και μετέβησαν στην οικία του 15χρονου.
Εκεί, τους περίμεναν περίπου 30 κουκουλοφόροι, οι οποίοι κουβαλούσαν ξύλα, τούβλα, σπρέι και σιδερογροθιές, οι οποίοι επιτέθηκαν στον 30χρονο και στη συνέχεια στους άλλους δύο. Ο 22χρονος και ο 30χρονος κατέληξαν στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και ο δεύτερος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκε.
Μετά τον καυγά οι κουκουλοφόροι αναχώρησαν από το σημείο, ενώ εξασφαλίστηκε μαρτυρία που φέρει να είχαν συμμετοχή στον καυγά οι δύο 18χρονοι. Ανακρινόμενοι δεν παραδέχονται πως βρίσκονταν στον χώρο του επεισοδίουκαι φυσικά ούτε εκείνοι, ούτε κι οι παραπονούμενοι, αποκαλύπτουν τον λόγο της παρεξήγησης και του καυγά. Η Αστυνομία εκτιμά πως το επεισόδιο ξέσπασε εξελίχθηκε για τα μάτια μιας νεαρής