Ανήμερα του Πάσχα έμελλε να χάσει τη ζωή του  ο Ευτύχιος Χαρίτου 30 ετών από την Αγία Φύλα Λεμεσού. Ο άτυχος άντρας  βρήκε τραγικό θάνατο σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο δρόμο Καλού Χωριού – Λεμεσού.  

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις οκτώ απόψε  όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες.  

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή του δυστυχήματος, ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους, η μοτοσικλέτα του άτυχου νέου, συγκρούστηκε εξ αντιθέτου με αυτοκίνητο  μετά την έξοδο του χωριού. Δεύτερο αυτοκίνητο  που ακολουθούσε την πορεία του πρώτου αυτοκινήτου, συγκρούστηκε με αυτό, «φαίνεται να μην είχε καμία επαφή με τη μοτοσικλέτα» ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής αν και έφερε κράνος ασφαλείας, τραυματίστηκε θανάσιμα.  Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν και οι δύο γυναίκες που επέβαιναν του αυτοκινήτου.  

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άτυχος  Χαρίτου επέστρεφε από το Καλό Χωριό στην Αγία Φύλα, όπου διαμένει. Τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.