Πολλές ζημιές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας, από τους σφοδρούς θυελλώδεις ανέμους και την έντονη βροχόπτωση. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία Λεμεσού δέχτηκαν 35 κλήσεις για αποκοπή δέντρων κι αποφράξεις δρόμων και για τη μετακίνηση διάφορων αντικειμένων από το οδόστρωμα.

Η οδός Αισώπου στον Άγιο Νικόλαο αποκλείστηκε από την Αστυνομία καθώς υπάρχει κίνδυνος να πέσουν διαφημιστικές πινακίδες από την ταράτσα τετραώροφης πολυκατοικίας Αργότερα σήμερα θα επιχειρήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία να τις απομακρύνει.

Από αποκοπές δέντρων καταπλακώθηκαν τέσσερα αυτοκίνητα, ένα στην Μέσα Γειτονιά και τέσσερα στη Λάνια στη Λεμεσό από την πτώση πλατάνου.

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε σε πολλά χωριά, αλλά και περιοχές της πόλης της Λεμεσού.

Στην Πάφο δεκάδες κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία για προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τους σφοδρούς ανέμους. Στον Μουσουλά δέντρο καταπλάκωσε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ στην Κανναβιού οι θυελλώδεις άνεμοι σήκωσαν στέγη γκαράζ η οποία έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στην ορεινή Λάρνακα και στον δρόμο Λευκάρων Βαβατσινιάς επικρατούσε από το πρωί πυκνή ομίχλη. Στις περιοχές Αγίου Νικολάου Στέγης και Κάμπου επικρατεί επίσης ομίχλη.

Στην περιοχή Μόρφου, στους δρόμους Κακοπετριάς – PINEWOOD, Ορκόντα – Κάτω Πύργου, Πεδουλά – Κύκκου – Μηλικουρίου, Πεδουλά – Κάμπου και Κάμπου – Σταυρού της Ψώκας παρατηρούνται κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών.

Επίσης, λόγω βροχής πολλοί δρόμοι είναι ολισθηροί.