Νέα στοιχεία για τις οικονομικές σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη με τη σπιτονοικοκυρά έρχονται στη δημοσιότητα, καθώς ο δικηγόρος των συγγενών της αποκάλυψε πως από την στιγμή που έκανε πληρεξούσιο τον Μάνο, έπαψε να πληρώνεται το δάνειο της.

Ο δικηγόρος, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο Live News,  αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα, αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα.

«Όταν ο Μάνος Δασκαλάκηςε εξασφάλισε το 2017 το πληρεξούσιο της αποβιώσασας γυναίκας, υπήρχε ένα δάνειο το οποίο έως τότε αποπλήρωνε η ίδια. Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο. Το εξώδικο που ανέλαβε να στείλει η τράπεζα αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου», ανέφερε αρχικά.

Το πληρεξούσιο γράφει ρητώς ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την υποχρέωση να διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της 69χρονης και, επιπλέον, είχε την υποχρέωση να της παίρνει τα φάρμακά της, καθώς είχε προβλήματα υγείας, και έχει σταματήσει η συνταγογράφηση. Η αποβιώσασα επαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα», κατέληξε μιλώντας στο LIVE NEWS.

Πηγή: Πρώτο θέμα