Την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, το Κανάλι 6 θα εκπέμπει ζωντανά από το ΤΕΠΑΚ και το κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος», μεταφέροντας, μέσω live link, τον παλμό της εβδομάδας υποδοχής και ενημέρωσης, καθώς επίσης και δηλώσεις στελεχών και φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές/τριες θα έχουν την ευκαιρία, την περίοδο μεταξύ 29 και 31 Αυγούστου, να ενημερωθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου για τα θέματα σπουδών και φοίτησης, κοινωνικής στήριξης, φοιτητικής ζωής και ανάπτυξης, αθλητισμού, βιβλιοθήκης, υπηρεσιών πληροφορικής και κινητικότητας φοιτητών. Η ενημέρωση θα γίνει στο κτήριο “Τάσσος Παπαδόπουλος” στη Λεμεσό. Την ίδια περίοδο, θα γίνουν και οι εγγραφές σε μαθήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εβδομάδα ενημέρωσης και τις εγγραφές σε μαθήματα, οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο https://tepak.org/3qznkLw ή/και να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου, τηλ. 25 002710/11 ή στο email: [email protected]