Είσαι έτοιμος να κάνεις τα πρώτα βήματα προς το επαγγελματικό σου μέλλον; Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία, έλα κι εσύ στην έκθεση “Get a Job”! 

Live link με το Κανάλι 6, από τις 3 μέχρι τις 5 το απόγευμα, στην Έκθεση “Get a Job 2019”, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό. Στόχος της Έκθεσης είναι να βοηθήσει τους νέους να βρουν την εργασία που τους ταιριάζει, σε Κύπρο και Ευρώπη.

Η Έκθεση διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το δίκτυο EURES, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Παράλληλα με την Έκθεση, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια με αντικείμενο τη σύνταξη βιογραφικών και τις συνεντεύξεις εργασίας. Επιπρόσθετα, σύμβουλοι εργασίας από τα ΕURES χωρών-μελών της ΕΕ θα ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για τις ευκαιρίες εργοδότησης σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στην Έκθεση μπορείτε να βρείτε εδώ

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής.

Η Έκθεση απευθύνεται σε άνεργους πτυχιούχους και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, σε τελειόφοιτους πανεπιστημίων, κολλεγίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε  όλους όσους αναζητούν εργασία.