Ληστεία εις βάρος ζεύγος ηλικιωμένων διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Τρεις κουκουλοφόροι εισήλθαν στο σπίτι των ηλικιωμένων και με την απειλή κουζινομάχαιρων, απαίτησαν και πήραν 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ληστεία διαπράχθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στην Αγία Φύλα. Ζεύγος ηλικιωμένων, ηλικίας 83 και 80 ετών, ενώ κοιμόντουσαν στο υπνοδωμάτιο τους, αντιλήφθηκαν τρεις κουκουλοφόρους να βρίσκονται πάνω από το κρεβάτι τους.

Οι τρεις κρατούσαν κουζινομάχαιρα και μιλώντας σπαστά ελληνικά, απαίτησαν χρήματα από τον 83χρονο άντρα και τη γυναίκα του χρήματα, απειλώντας τους ότι θα τους κάνουν κακό. Έντρομοι οι ηλικιωμένοι τους παρέδωσαν φάκελο που περιείχε 1.500 ευρώ σε μετρητά. Οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Ενημερώθηκε η αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν επί τόπου για έρευνες και ανακρίσεις. Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες εισήλθαν στο σπίτι από την πόρτα της κουζίνας, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να φέρει ίχνη παραβίασης.