Εκπαιδευτικός εντοπίστηκε θετική στον COVID- 19 στο Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο, σύμφωνα με την Επαρχιακή Επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης, Ζωή Πολυδώρου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κ. Πολυδώρου ανέφερε πως μια εκπαιδευτικός είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα και συνεπώς τα τμήματα με τα οποία ήρθε σε επαφή, σύμφωνα με την επιδημιολογική ομάδα, πρέπει να παραμείνουν 14 μέρες σε καραντίνα.

Η κ. Πολυδώρου πρόσθεσε πως το Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου λειτουργεί κανονικά και από αύριο ξεκινούν τα διαδικτυακά μαθήματα εξ αποστάσεως για όλους τους μαθητές που παραμένουν στο σπίτι σε καραντίνα, όλων των σχολείων.

Στο μεταξύ, τη μεγάλη του ανησυχία εκφράζει ο  πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Πόλης Χρυσοχούς, Μάριος Θεοδώρου, για τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στα εκπαιδευτήρια της Π. Χρυσοχούς, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, ο Σύνδεσμος προέβη σε σειρά ενεργειών λόγω και της αναστάτωσης που έχει προκληθεί και ζητά από το Υπουργείο Παιδείας το κλείσιμο των σχολείων της Πόλης Χρυσοχούς, για περίοδο δύο εβδομάδων.