Διασωληνωμένη, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού η 66χρονη ιδιοκτήτρια πολυκατοικίας και κοσμηματοπωλείου, η οποία έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών στις 8 το πρωί στο ρετιρέ της πολυκατοικίας της όπου διαμένει, στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό.

 Οι δράστες τής έστησαν καρτέρι και αφού της επιτέθηκαν, την έδεσαν πισθάγκωνα, τη φίμωσαν και την κτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι απαιτώντας χρήματα και κοσμήματα. Όταν η γυναίκα λιποθύμησε λόγω των κτυπημάτων, άρπαξαν άγνωστης ακόμη αξίας περιουσία και εξαφανίστηκαν πεζοί.

Η γυναίκα κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από τον γιο της, τον οποίο κάλεσε μέσω τηλεφώνου όταν κατάφερε να ελευθερώσει το ένα της χέρι.  Ο γιος της μετέβη στην πολυκατοικία όπου διαμένει η μητέρα του και αντικρίζοντάς την σε κακή κατάσταση, ενημέρωσε την Αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο.

 Μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, αναφέρουν ότι τους δράστες ανέμενε με αυτοκίνητο τρίτο άτομο, το οποίο τους απομάκρυνε από τη σκηνή.

Οι ανακριτές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ενώ στην κατοχή τους έχουν σημαντικά στοιχεία, τεκμήρια και μαρτυρίες. Οι δράστες περιγράφονται ο ένας ισχυρής σωματικής διάπλασης, ξανθός, που μιλούσε ελληνικά σε κυπριακή διάλεκτο, ο δε  άλλος λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, που μιλούσε σπαστά ελληνικά.