Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας (ΚΟΠΕ) υπενθυμίζει μέσα από ανακοίνωσή της ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση η οποία κρίνεται καθοριστική για την επόμενη μέρα της πετόσφαιρας στη χώρα μας.

Αναλυτικά:

«Σημαντική κρίνεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠΕ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαΐου στις 10:00 το πρωί στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία. Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

Προτάσεις για τροποποίηση του Άρθρου 6 των Εσωτερικών Κανονισμών Εγγραφών, Μετεγγραφών και Συμμετοχών της ΚΟΠΕ “Χρησιμοποίηση αθλητή που δεν είναι πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας”

α. Πρόταση για δικαίωμα συμμετοχής μέχρι 3 από τους πιο πάνω αθλητές από την περίοδο 2020 – 2021

β. Πρόταση για διεξαγωγή της περιόδου 2020 – 2021 χωρίς δικαίωμα συμμετοχής των πιο πάνω αθλητών (διαγραφή της υφιστάμενης παραγράφου 4 ).

Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα υπόλοιπα εκκρεμούντα θέματα όπως αυτά έχουν τεθεί ενώπιον των μελών την ΚΟΠΕ με επιστολή της ημερομηνίας 11.05.2020.

γ. Διάφορα

Με βάση την επιστολή – έγκριση του Υπουργού Υγείας, δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει μόνο ένας ( 1 ) εκπρόσωπος από κάθε σωματείο ο οποίος πρέπει απαραίτητα να παρουσιάσει σφραγισμένο και υπογραμμένο πληρεξούσιο έγγραφο του σωματείου το οποίο εκπροσωπεί.

Υπενθυμίζεται ότι δεν μπορούν να εκπροσωπούν σωματεία, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠΕ, εν ενεργεία πετοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές ή παρατηρητές».