Την έμπρακτη στήριξη τους στο έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου έδειξαν για 3η συνεχή χρονιά οι συμμετέχοντες στο θαλάσσιο μαραθώνιο, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Λεμεσό.

Ομάδα από εθελοντές κολύμπησαν οκτώ χιλιόμετρα, ενώ δυο δρομείς έτρεξαν 26 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο Λεμεσού και συνάντησαν στον τερματισμό την ομάδα των κολυμβητών.

Ο εμπνευστής της εκδήλωσης, εθελοντής κολυμβητής Χρυσόστομος Χρυσοστόμου ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο θαλάσσιος μαραθώνιος σκοπό έχει τη στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου για το έργο που επιτελεί εδώ και 50 χρόνια. «Το μήνυμα της ημέρας είναι ότι κανείς δεν είναι μόνος. Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί» ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου, ευχαριστώντας τους εθελοντές που συμμετείχαν, τη Λιμενική Αστυνομία και τη Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού που συνόδευαν τους κολυμβητές.

Η Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Μπέτυ Αντωνιάδου, ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη στήριξη προς το σημαντικό έργο του συνδέσμου.