Οι Διοικήσεις Απόλλωνα και ΑΕΛ καλούν όλους όπως άμεσα σταματήσουν επικίνδυνες ενέργειες προτού θρηνήσουμε θύματα, εκφράζοντας θλίψη, απογοήτευση και ντροπή για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στην πόλη.
 
Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Κυριακής, οι διοικήσεις των δυο ομάδων αναφέρουν πως παρακολουθούν «με τεράστια θλίψη, απογοήτευση και ντροπή τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην πόλη μας μεταξύ μερίδας «οπαδών» των δυο ομάδων – αν θέλουν να τους αποκαλούμε έτσι – οι οποίοι το μόνο που καταφέρνουν είναι να πληγώνουν και να προσβάλλουν το κύρος και την ιστορία των δυο Σωματείων και μιας πόλης με πολιτισμό και ιστορία».
 
Σε όλες σχεδόν τις οικογένειες της Λεμεσού, προστίθεται, υπάρχουν υποστηρικτές και φίλαθλοι και από τις δυο ομάδες, κι αυτό από μόνο του θα έπρεπε να αποτελεί σημείο σεβασμού ανάμεσα στους συγκεκριμένους «οπαδούς».
 
Οι διοικήσεις Απόλλωνα και ΑΕΛ εκφράζουν τη βεβαιότητα τους ότι η συντριπτική πλειοψηφία του φίλαθλου κοινού των δυο ιστορικών σωματείων, τάσσεται ενάντια σε τέτοιου είδους «κάκιστες και απολίτιστες συμπεριφορές».
 
Τέλος, καλούν όλους όπως άμεσα να σταματήσουν «αυτές τις επικίνδυνες ενέργειες προτού να είναι πολύ αργά και να θρηνήσουμε θύματα μέσα στα ίδια μας τα σπίτια και να σεβαστούν τις περιουσίες και την περηφάνια αυτής της αγαπημένης μας πόλης».

Πηγή: ΚΥΠΕ