Ο ΚΟΑ ενημέρωσε για τη συνάντηση του προέδρου του, Ανδρέα Μιχαηλίδη, με τους προέδρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, Ανδρέα Τσουλόφτα και Αντώνη Μιχαηλίδη αντίστοιχα. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις τοπικές και διεθνείς διοργανώσεις αγωνιστικού αυτοκινήτου στην Κύπρο.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 με τους Προέδρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, Ανδρέα Τσουλόφτα και Αντώνη Μιχαηλίδη αντίστοιχα.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ και σε αυτή συζητήθηκε θέμα συντονισμού που αφορά τη διεξαγωγή τοπικών πρωταθλημάτων αγωνιστικού αυτοκινήτου και ειδικά την εφαρμογή των σχετικών πρωτοκόλλων για προστασία από την εξάπλωση του COVID-19.

Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου ενημέρωσε και για τις εξελίξεις όσον αφορά τη διεθνή διοργάνωση Ράλι Κύπρος που προγραμματίζεται να διεξαχθεί κανονικά τον Οκτώβριο 2020.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη ΔΣ Λεόντιος Τσέλεπος και Ανδρόνικος Ανδρονίκου.