Με ανακοίνωση του ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει τον πρωταθλητή μας στην Ιστιοπλοΐα  Παύλο Κοντίδη, για την ανάδειξη του ως 4ος Ολυμπιονίκης στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

Αναλυτικά:

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή μας στην Ιστιοπλοΐα  Παύλο Κοντίδη, για την ανάδειξη του ως 4ος Ολυμπιονίκης στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

Ο Παύλος Κοντίδης κατέβαλε υπερπροσπάθεια στην τελευταία κούρσα των μεταλλίων, τερματίζοντας τελικά στην καθ’ όλα τιμητική  4η θέση. Μια τεράστια  επιτυχία για τον ίδιο τον αθλητή, την κυπριακή ιστιοπλοΐα και τον κυπριακό αθλητισμό, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστή περηφάνια.

Με τη συνολική του παρουσία στο  Τόκιο, ο Παύλος Κοντίδης απέδειξε ότι βρίσκεται στην ελίτ των ιστιοπλόων στον παγκόσμιο χώρο, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό μας και την μικρή μας πατρίδα.

Ο ΚΟΑ και η Πολιτεία διαχρονικά στηρίζουν τις αγωνιστικές προσπάθειες του Παύλου Κοντίδη και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν και στη συνέχεια. Ο Οργανισμός συγχαίρει επίσης τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, καθώς την προπονητική ομάδα και την οικογένεια του Κοντίδη.