Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 49χρονου για υπόθεση ενοικίασης κατοικίας, χωρίς την συγκατάθεση των ιδιοκτητών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σήμερα στο δικαστήριο η οικογένεια που διαμένει στο Κουβέιτ πληροφορήθηκε από κτηματομεσίτρια ότι κατοικία που κληρονόμησε στη Λεμεσό είχε ενοικιαστεί σε άλλα πρόσωπα, χωρίς, τη γνώση και τη συγκατάθεση της.

Ο 49χρονος με καταγωγή από τον Λίβανο, είναι το πρόσωπο που φέρεται να ενοικίασε από τον περασμένο Απρίλιο την κατοικία σε γυναίκα με τον σύντροφο της, υποστηρίζοντας ότι είχε την συγκατάθεση των ιδιοκτητών.

Οι ανακριτές αναζητούν το πρωτότυπο έγγραφο που φέρεται να είναι πλαστογραφημένο, ενώ προγραμματίζονται έρευνες σε δύο χώρους.

Ο 49χρονος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.