Κλειστό για την κυκλοφορία θα είναι απόψε και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής τμήμα του παρακαμπτήριου Λεμεσού προς Πάφο λόγω εργασιών αντικατάστασης σωλήνα άρδευσης.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ττα έργα θα εκτελούνται από η ώρα 21:00 το βράδυ της Πέμπτης μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Όπως σημειώνεται, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η είσοδος από τον κόμβο Γερμασόγειας προς τον παρακαμπτήριο δρόμο με κατεύθυνση την Πάφο θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου των Λεωφόρων Κολωνακίου/Σπύρου Κυπριανού και Αγίου Αθανασίου, καθώς και τον κυκλικό κόμβο Λινόπετρας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Εργασίες το Σαββατοκύριακο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού

Εργασίες αντικατάστασης κτυπημένων στηθαίων στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού στο τμήμα που αποτελείται από έξι λωρίδες κυκλοφορίας, ανακοίνωσε για το ερχόμενο Σ/κ το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εργασίες θα εκτελούνται το Σάββατο 20/5/2023 και την Κυριακή 21/0/2023, μεταξύ των ωρών 05:00 – 12:00.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις δύο λωρίδες στα αριστερά του αυτοκινητόδρομου.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ