*Φωτογραφία αρχείου

Λόγω μηχανικής βλάβης γερανοφόρου οχήματος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, κλειστή θα παραμείνει μέχρι αύριο το μεσημέρι λωρίδα του δρόμου στην έξοδο προς Παραμάλι, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το γερανοφόρο όχημα ακινητοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο γύρω στις 18:30 και αναμένεται να μετακινηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.
 
Ως εκ τούτου, η αριστερή λωρίδα του δρόμου θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και συστήνεται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, αφού το σημείο όπου έχει ακινητοποιηθεί το γερανοφόρο όχημα, βρίσκεται σε στροφή του δρόμου.
 
Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.