Κλειστές θα παραμείνουν για μία εβδομάδα οι βόρειες λωρίδες της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό, λόγω εκτέλεσης εργασιών για το Αντιπλημμυρικό Έργο Μείζονος Λεμεσού, όπως ανακοίνωσε το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας.

Συγκεκριμένα, εργασίες θα εκτελούνται από την Παρασκευή 7 μέχρι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την oδό Νίκου Παττίχη. Κατά συνέπεια, θα παραμείνουν κλειστές οι βόρειες λωρίδες του τμήματος της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, από τη συμβολή της με την oδό Νίκου Παττίχη μέχρι τη συμβολή της με την oδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Η τροχαία κίνηση θα επιτρέπεται μόνο στις νότιες λωρίδες με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, ενώ η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από δυτικά προς ανατολικά θα διοχετεύεται μέσω της Οδού Νίκου Παττίχη προς άλλες οδούς.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας παρακαλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ